.

tiistai 27. lokakuuta 2015

Silmänaluset 2.0

Kuulun tähän kalvakoiden ja ohutihoisten klaaniin, jolla verisuonet ovat kovin erottuvia ja sinisenä hohtavia. Yläluomissa vilisee aivosähkökäyrän pienoismallia muistuttava kuvio, silmänaluset mustuvat helposti ja muutoinkin koen ihoni kovin kirjavaksi. Bonuksena on oikean käden oma vatupassi, yhden suonen avulla voi tarkistaa onko joku vaaterissa vai ei.

Sohvashoppailin Sokoksen verkkokaupasta Urban Decayn meikkejä, tuli tyyriiksi mutta halvemmaksi kuin lähteä hakemaan niitä Helsingistä tai Tampereelta. Naked3 ja Naked Smoky olivat ehdottomasti ostoslistalla, päätin myös pelata upporikasta ja rutiköyhää ostamalla huulipunan näkemättä sitä livenä. Sheer Revolution Lipstick kuulosti korppukuiville huulilleni parhaalta ja kuvan perusteella Ladyflower oli lähinnä toivomaani väriä. Hieman pinkimpi tämä on kuin kuvassa mutta varsin makoisa kuitenkin! Hylsy on mielestäni mahdottoman nätti, työkaverin kommentti olikin että tuon voisi tilata hylsyn takia että sitä olisi kaunis katsella, ihan sama minkä värinen itse puna olisi. Samaan kuivuusongelmaan koitin ratkaisuna Ultimate Ozone Multipurpose Primer Penciliä joka yhden kerran kokeiluna tuntuu hyvältä tuotteelta. Punaisemmat punat ovat jääneet käyttämättä juuri sen takia, että se lähtee rajauskynästä huolimatta karkailemaan pitkin poikin, eikä enää näytä siistiltä. Todellinen heräteostos oli Naked Skin Weightless Complete Cover Concealer, josta arvoin varalta vaaleimman sävyn näin talven varalle. Sävy osui nappiin ja tuote vaikuttaa mitä parhaimmalta!


Olen vuosikausia luottanut Make Up Storen Cover All Mixiin mutta halusin kuitenkin sen rinnalle jonkun toisen vaihtoehdon, joka voisi palvella hieman erilaisissa peittotapauksissa. Peittävyys tässä Urban Decayn peiteaineessa on mielestäni erinomainen, samoin pysyvyys ansaitsee plussaa. Saatoin laittaa tuotteita (kaikkia niitä) liikaa silmieni alle, sillä pientä juonteisiin kerääntymistä oli havaittavissa mutta ehkä silmät ristissä nauraminen ei ole se, jota mikään normaali meikki kovin montaa tuntia sietää. Kyyneleitä en ehtinyt vuodattaa mutta märillä käsillä tehty valetesti "hankaa naamaa rankkasateen jälkeen", ei osoittanut tuotteessa valumisen merkkejä, se pikemminkin kului hiljalleen pois ihoa hangatessa mutta ei lähtenyt valumaan noroina, joissa kaikki väri olisi kadonnut (ja paljastanut kirjavan totuuden). Mennen tullen myös pyöräilin napakassa tuulessa ja tihkusateessa, ei merkkejä valumisesta.

Tällä saa varmasti aikaan erittäin peittävää jälkeä, omaan arkikäyttöön koitan kerrostaa tätä mahdollisimman vähän, jotta tulos olisi mahdollisimman luonnollinen. Dramaattiseen, erittäin meikattuun lopputulokseen tällä päästään hyvin helposti niin halutessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti