.

lauantai 3. lokakuuta 2015

Eau de Horse

Meidän taloudessa käydään tallilla, oikeastaan kahdella. Niiden ero voidaan todentaa hevosvoimien määrässä. Toisessa niitä on takapuolen alla arviolta 300, toisessa yksi kappale. Itse yritän parhaani tuolla viimeksi mainitulla, ainakin aktiivisuusmittari välkkyy tyytyväisenä ja unta ei seuraavaksi yöksi tarvitse etsiä. Melkoisen pitkän letin omaavana, kipeiden lihasten lisäksi mukana kotiutuu myös hevosen hajuinen hiuskuontalo.

Lähtökohtaisesti urheilun jälkeen suunnataan suihkuun mutta toisinaan aikataulu taistelee ikuisuuden kestävää hiusten pesu- ja kuivausoperaatiota vastaan ja seuraavassa kohteessa (olipa se työpaikka tai vain oma tyyny) olisi kuitenkin suotavaa olla ilman hevosparfyymiä. Aikani kaappia töngittyäni, käsiin osui Sokoksen alelaarista löytämäni Schwarzkopf Osis+ Dry Conditioner joka mainitsee kyljessään "refersh n'shine", joten suihkuttelin sitä kotiin tultuani. Päätin pelata varman päälle ja suihkuttelin sitä hiuksiini vielä aamullakin ennen töhin lähtöä.

Töissä suoritin melko luotettavan sokkotestin, pyytäen sattumanvaraisesti työkavereita kertomaan, haisenko selkeästi hevoselle. Joukossa oli sekä miehiä että naisia, joista kukaan ei tiennyt joutuvansa testin uhriksi saati että hiuksille olisi tehty ylipäätään mitään ponin kyljessä pyörimisen jälkeen. Kaikki vastasivat hiusten tuoksuvan ainoastaan shampoolle/hoitoaineelle/puhtaalle, joka tässä tapauksessa tarkoitti juurikin tuon kuivahoitoaineen tuoksua. Väittäisin tuotetta siis erinomaisesti toimivaksi poistamaan ainakin hevosen hajua, miksei myös muiden eläinten kuten koirien tai kissojen. Koska en tupakoi, tuotteen toimivuutta tupakanhajun poistamiseen en osaa sanoa, arvioisin sen kuitenkin olevan vähintään auttavan tasolla pikafreesaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti