.

torstai 15. lokakuuta 2015

Käsilaukun kätköistä

Kuinka monta huulipunaa tai -kiiltoa sinun käsilaukustasi löytyy? Tähän ei lasketa sitä hätävarana olevaa huulirasvaa, bepanthenia tai vaseliinia mitä keskivertonaisen lakusta yleensä löytyy, vaan puhutaan nimenomaan meikkituotteista.

Oma käsilaukkuni täytyy tyhjentää viikottain, useimmiten se osuu kauppareissun aamuun ja varsinkin silloin jos kierrän Sokoksen kautta - tällä tavaramäärällä luultaisi helposti myymälävarkaaksi, kun puolen kylän tarpeiksi on meikkejä niin pussissa kun sieltä karanneena pitkin laukkua.


Viimeisimmän tyhjennyksen saalis kuluneelta viikolta oli seuraava:

Make Up Store - Expect
Lumene Natural Code - Sweet Pink
Clinique High Impact - Extreme Pink
Clinique Chubby Stick Intense - Plushest Punch
We Care Icon Magnetic Lips perfect volume lipgloss - Magic Raspberry
We Care Icon Magnetic Lips perfect volume lipgloss - Magic Fudge

Expect oli vahinkolöytö laatikosta, se sattui passaamaan päällä olleeseen huppariin kun olin kiireellä juoksemassa kohti keskustaa ja ehjää (karvojaan pudottamatonta) poskipunasivellintä. Vaikka se hylsyssä onkin varsin violetti, sopii se tämän hetken mielentilaan kuin nenä päähän ja sitä tuli käytettyä useamman kerran.

Lumene oli vastaava hätävaralöytö kun ilmanvaihto oli kuivattaut huulet korpuiksi. Väri on melkoisen tuksupinkki mutta onneksi kesän päivetysmuistoja on sen verran jäljellä, että ohuena kerroksena menettelee.

Cliniquen extreme pink oli kaunis väri kaupanpäällisinä tulleiden laatikosta mutta työpaikan ilmanvaihdon kanssa huono yhdistelmä, huulet kuivahtivat totaalisesti kasaan kuin vanhalla mummolla konsanaan. Väri on erittäin syksyinen mutta arkikäyttöön tästä ei kohdallani ole.

Chubby Stick Intense on värimallia näkyy kaivolta kotiin ja tämä kirvoittikin eniten kommentteja kanssaeläjiltä. "Sulla on huulipunaa!!!" Kyllä, kuten kaikkina muinakin päivinä, toisinaan kylläkin vain huulikiiltoa. "Niin mutta nyt oot silleen niinku... no... niinku näin...." [matkitaan duckface -ilmettä]. En muuten ole, ihan tälleen rennosti koitan olla ja jutella samalla... Sähäkkä pinkki sävy piristi paria hyvin säätilaltaan harmaata päivää. Ei karkaile juonteisiin ja on kuivakalle pinnalleni erinomainen.

We Care Iconin huulikiillot ovat näitä Delete! -postauksessa mainittuja halpoja huulikiiltoja, joita haalin ahkeraan ja heitän pois kun koostumus tai tuoksu muuttuu epäilyttäväksi. Nämä ovat olleet suosikkejani, sillä koostumus on mahdollisimman vähän tahmainen ja väri ei leviä sinnetänne. Olisi meinaan asiakaspalveluhenkistä jos kaikki karanneet hiukset olisivat tarrautuneet huuliin kiinni ja väri olisi valunut pitkin suupieliä. Magic fudge oli alkuun hieman arveluttava väri, nämä tuli ostettua kaksi yhden hinnalla -tarjouksesta ja jostain oli se neljäs(!) sävy otettava. Lopulta siitä tulikin eniten käytetty sävy, sopivan ei-minkään-värinen, jotta sitä voi sutia kiireessä ja minkä tahansa meikin kanssa. Pelastaa päivästä toiseen.

Pari näistä ehti viettää yötä autossakin, kas kummaa kun olivat tippuneet laukusta penkille laukun kellahtaessa kumoon. Ei mikään yllätys, seuraavaksi tarvinnee tarkistaa apukuskin penkin alunen ja tehdä seuraava postaus?

Lumene ja Cliniquet saatuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti