.

tiistai 20. lokakuuta 2015

Pois mukavuusalueelta

En pidä rajauskynien käytöstä yläluomella. Tai ehkä en vain koe olevani tarpeeksi välkky käyttääkseni sitä nopeasti ja tarkasti rajaukseen muualla kuin sisärajauksissa? Cliniquen kaupanpäällisissä kuitenkin kotiini rantautui söpö ohut kynä Quickliner For Eyes Intense, sävyssä 05 intense charcoal, joka toi blondin pois turvallisesta rajauskuplastaan.

Tuote levittyy helposti ja häivyttyy kauniisti. Samalla kun irrottauduin siveltimellä levitettävien rajausvärien turvallisesta kehdosta, sain potkittua itseni myös kohti siipimäisempää rajausmallia, jota harvoin käytän. Kuvat eivät tuo tuotteelle oikeutta, täällä Länsi-Siperiassa tuuli kyseisenä päivänä niin, että tukka oli välillä irrota päästä ja silmät alkoivat vuotaa kuin Niagaran putoukset, suurin osa kuvista meni roskiin juuri silmän ulkonurkassa killuvien kyynelten takia... Samalla tosin tuli testattua tuotteen itkunkestävyyttä, silmät jatkoivat tuulen mukana vuotamistaan koko päivän ja ylärajaus selvisi koettelemuksesta hienosti, vaikka pyyhin silmäkulmiani milloin käsin, milloin paperilla tai taputtelin meikkisienellä. Nauraminen vedet silmissä tuli myös testattua koiran toilailuja seuratessa. Testerin loppuessa, marssin hyvin todennäköisesti ostamaan itselleni uuden tällaisen.

Vinkkinä myös, ettei kuvia kannata ottaa tuulisella säällä ulkona, silmien siristely käy ennen pitkää päänsärkyä aiheuttavaksi.


Tuotteet:

Make Up Store Cover All Mix
Estee Lauder Double Wear & Invisible Fluid Makeup
Joe Blasco Orange Highlight
Rimmel Stay Matte
Urban Deacy Naked Flushed
Chanel Crayon Sourcils sculpting eyebrow pencil, 10 blond clair
Lumene Blueberry eyebrow shaping wax
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, Eden *
Make Up Store Microshadow muffin, nox, vanilla
Urdan Decay Naked2 half baked, tease, ydk, pistol
Clinique Quickliner For Eyes Intense 05 intense charcoal
Sensai 38°c volumising mascara
We Care Icon Magnetic Lips perfect volume lip gloss,07 magic raspberry

* näytekoko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti