.

maanantai 18. tammikuuta 2016

Positiivinen yllätys

Kuulostaa niin ensimmäisen maailman ongelmalta mutta en ole elämäni aikana pessyt hiuksiani markettituotteilla kuin enintään kolme kertaa, hyvin traumatisoivia kokemuksia kaikki. Markettilakkaa sen sijaan kulutin yläasteella purkkitolkulla, hiuksista kun piti saada lyhyet mallia kananperse ja sen oli sitten oltava pystyssä viimeiseen karvaan asti. Jos olisin lyönyt pääni seinään, piikit olisivat varmaan katkenneet... Tästä lakalla lotrauksesta ei äitikulta ilahtunut, vaan ilmoitti että saan ostaa omat purkkini jos käytän sitä puoli pulloa päivässä.

Kampaamolinja on pätenyt muilta osin ja myöhempinä vuosina tiiviisti, monessa blogissa kuitenkin olen törmännyt Batisten kuivashampooseen ja siihen kohdistuneisiin kehuihin. Olen kuivashampoon käyttäjänä melko kranttu, erityisesti tuoksu on tärkeä. Nappasin testiksi mukaani Sokokselta kaksi eri purkkia miettien, tuhlaanko euroni aivan turhaan.


Testi yllätti varsin positiivisesti, verrattuna moniin muihin, näiden jäljiltä hius jää melko ilmavaksi ja käsiteltäväksi, ainut vaihtoehto ei siis ole tiukka ponnari ja paljon lakkaa päälle. Hius myös näyttää ainakin näin vaaleana jopa puhtaalta, ei vain pölytetyltä. Kirsikkakuvioinen Cherry on tuoksultaan liian markettimainen (tuo mieleen sen yläasteaikaisen hiuslakan mutten muista minkä) mutta Bloom sitä vastoin on oikein mieluisa. Omassa hiuksessani en huomaa koostumuksessa suurta eroa näiden kahden välillä, molemmat toimivat hyvin. Päänahkaan kerrostumaa näistä kyllä jää, joten olen päätynyt käyttämään jompaa kumpaa vain sellaisena päivänä, kun tiedän peseväni hiukset illalla ennen nukkumaan menoa. Bloom on ilmeisesti kausituoksu mutta sitä pitänee hamstrata kun sattuu vielä kohdalle, uutta tuoksua odotellessa.

 Likainen hius, kuva ennen kuivashampoota.

Ja hetken päästä Batisten Cherryn jälkeen samassa paikassa ja valossa. Money well spent.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti