.

torstai 24. joulukuuta 2015

Joulunpyhien pelastus

Jouluna syödään kilo karkkia ja toinen kinkkua, mahdollisesti vielä santsataan pari kertaa. Kuten jo aattopostauksessa on todettu, eivät sukulaisten mukavat valokuvamuistot välttämättä imartele kasvoja noin yleensä, saati sitten ylensyönnin jälkeen.

Jos tavoite on näyttää normaalimmalta ja ei-niin-ähkyssä-olevalta kuin joulupäivän muut seuralaiset, avainsana on varjostus. Jos kuvittelet varjostaneesi poskia, leukaa ynnä muuta tarpeeksi, varjosta vielä vähän. Oransseja tai tummanruskeita raitoja ei  kuitenkaan tarvitse kasvoihin maalata, valitse ihonväriin sulautuvat värit ja kerrosta hiljalleen, lopputulos on huomattavasti parempi kuin tiiliseinän sävyinen, kerralla vetäisty varjostus skandinaavisen vaaleassa ihossa. Peitä mustat silmänaluset huolella mutta aloita tässäkin ohuella kerroksella ja lisää niitä tarpeen mukaan, ohut, kuultava meikkipohja on virkeämpi kuin paksu naamari.


Silmiin kannatta tuoda valoa hohtavilla väreillä, suosi kuitenkin ennemmin esimerkiksi kullan sävyjä kuin kovaa valkoista. Tiukka alarajaus ei ole pakollinen, mahdollisesti suolaisen syönnistä turvonneet silmät saattavat pikimustan sisäkajalin ansiosta muistuttaa pian joulupöydässä koreilleen putte possun silmiä sädehtivien sijaan. Mitä syvemmällä silmät ovat päässä, sitä valoisampia ja raikkaampia sävyjä suosittelen, harmaat, violetit jne eivät ehkä palvele tarkoitusta juuri nyt. Itse sekoittelin hippusen sitä ja tätä, vastaavan lopputuloksen saisi myös muutamalla värillä kymmenen sijaan...



Tuotteet:

Make Up Store Cover All Mix
Urban Decay Naked Skin weightless complete coverage concealer, light neutral
Estee Lauder Double Wear & Invisible Fluid Makeup
Joe Blasco Orange Highlight
Rimmel Stay Matte
Make Up Store Tri Brow
Lumene Blueberry eyebrow shaping wax
Lumene Arctic Sun Bronzer, 1 Fresh Day
Max Factor Bronzin Powder 01 golden
Guerlain Meteorites Pearls
Make Up Store Cake Eyeliner, brown
Make Up Store Microshadow, muffin, khaki gold, forrest, starfish, nox (poskipunana)
Urban Decay Naked Smoky, high, dirtysweet, thirteen
Urban Decay Naked2, foxy, half baked
Sensai 38°c volumising mascara
Huulipuna oma sekoitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti