.

tiistai 22. joulukuuta 2015

Aaton varalle

Mikäli jouluaattosi sisältää useita sukulaisia, niin läheltä kuin kaukaa, on todennäköistä päätyä myös ikimuistettaviin perhekuviin. Niihin, joita Elvi-täti tai Irma-kummi ottaa pienellä pokkarillaan tai jopa kännykällään - tietenkin salaman kera. Koska myös mummosi saattaa nykyisin olla Facebookissa tai Instagramissa, et ehkä halua että tuo salamalla rikastettu kuva, joka saa kasvot kuin kasvot näyttämään rantapallolta, leviää ympäri internetiä.


Mikäli et saa houkuteltua herttaisia (tai vähemmän herttaisia) sukulaisiasi fiksumpiin fotoihin, voi edes osittainen pelastus olla meikkipohjasi. Pohjusta kevyesti mutta ihon värieroja tasoittaen, puuteroi T-alue huolella mutta vältä liian vaaleaa pohjaa ja puuteriövereitä ettet näytä sairaalan kellarikerroksesta karanneelta. Hyvin kevyt silmämeikki saattaa salaman kanssa saada sinut näyttämään peuralta auton ajovaloissa, liian raskas ja tumma puolestaan pandan kaukaiselta serkulta.

Varjosta huolella ja korosta harkitusti. Suuret glitterihippuset loistavat salamalla otetuissa kuvissa kuin neonvalot, suosi siis hyvin hienojakoista tai puuterin alle tulevaa korostusta. Varjostuksissa vältä liian punasävyisiä tuotteita mutta varjosta myös leuan alus ja nenän pielet. Mikäli olet siitä onnekkaassa asemassa ettei pikkupokkarilla napattuja räpsyjä osukaan kohdalle, vaan kuvaustapa on jokin naiskauneudelle suotuisampi kannattaa meikki pitää kuitenkin sen verran neutraalina ettet muistuta sirkuspelleä. Pehmeät värit ja maltilliset kontrastit ovat erinomaisia valintoja. Itse kallistuin hieman taupeen (no sellainen harmahtavan-ruskehtavan-ehkä-vähän-violetihtava-tai-vaaleanpunertava) ruskealla eyelinerilla ja harmaalla rajauskynällä.


Tuotteet:

Make Up Store Cover All Mix
Urban Decay Naked Skin weightless complete coverage concealer, light neutral
Estee Lauder Double Wear & Invisible Fluid Makeup
Joe Blasco Orange Highlight
The Body Shop Honey Bronze
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, Sin *
Rimmel Stay Matte
Make Up Store Tri Brow
Lumene Blueberry eyebrow shaping wax
We Care Icon All Over Shimmer
Clinique Blushing Blush Powder, aglow
Make Up Store Microshadow, glam, cupol
Urban Decay Naked2, foxy, bootycall
Urban Decay Naked3, strange, bust, limit, liar, factory, darkside
Make Up Store Cake Eyeliner, brown
Sensai 38°c volumising mascara
Clinique Quickliner For Eyes Intense, 05 intense charcoal *
Huulipuna oma sekoitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti