.

perjantai 27. marraskuuta 2015

Pikkujouluidea vol 2.

Go Hollywood!

Edellisestä poiketen sävyjä on maltillisesti, glitteriä ei ole mutta tekoripset kyllä kuuluvat kauppaan. Chanelin Mat Lumière meikkivoidetta kerrostin huolella sivellintä käyttäen, saadakseni mahdollisimman tasaisen ja virheettömän vaikutelman. Arkikäytössä tämä ei kyllä ole suosikkitapani pohjustaa, T-alueeni ei tee yhteistyötä koostumuksen kanssa ja muutamien tuntien jälkeen meikkivoide (ohuena tai paksuna kerroksena) helmeileekin ihon päällä joten vaatii minulla jatkuvaa tarkkailua että kestää siistinä. Tämä tyyli vaatii myös aikaa ja runsaasti pään kääntelyä, ettei siveltimestä jää raitoja kasvoille. On hyvä muistaa häivyttää meikkivoide huolellisesti myös korville ja kaulalle, jottei näkyviin jää siltäkään osin selkeää rajaa.


Tekoripset ovat löytö kaapista, ne ovat olleet käyttämättöminä ikuisuuden omassa pienessä paketissaan, jossa ei sen koomin lue merkkiä tai mallia. Hankinta kosmetologimessuilta vuonna miekka ja kypärä siis. Omiin silmiini olivat melko kaarevat ja viimeisessä kuvassa näkyykin, että ne on pistetty pikaisesti silmiin, tarkistamatta mitenkä hyvin ne nyt paikalleen menivät. Ups, risuja miulle.

Tumma huulipuna harvoin pääsee miulla käyttöön, oon kova sotkemaan ja huulten pienet uurteet ovat melko hanakoita viemään huulipunan mukanaan sinne minne sen ei kuuluisi mennä. Vaikutelma loppupäivästä on siis yleensä melko eksoottinen.



Tuotteet:

Make Up Store Cover All Mix
Urban Decay Naked Skin weightless complete coverage concealer, light neutral
Chanel Mat Lumière
Joe Blasco Orange Highlight
The Body Shop Honey Bronze
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, Sin *
Rimmel Stay Matte
Guerlain Terracotta Light Sheer Bronzin Powder
Guerlain Meteorites Pearls
Make Up Store Tri Brow
Make Up Store Microshadow, muffin, vanilla
Urban Decay Naked2, snakebite, blackout
Make Up Store Cake Eyeliner, black
Sensai 38°c volumising mascara
Lumene Natural Code Eye Dramatizer
Clinique Chubby Stick Intense, 07 broadest berry
Elizabeth Arden Lip Definer, true red 01
Tekoripset, kosmetologimessuilta

*näytekoko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti