.

tiistai 3. marraskuuta 2015

Mitä parhaimmat tuotteet

Mielipide on toki subjektiivinen mutta kun alla olevaa Cliniquen Take The Day Offia on käyttänyt purkkitolkulla, voin väittää tuotteen sopivan minun ihoni kaltaiselle iholle kuin nenä päähän. Silmänympärykseni ovat hyvää vauhtia kaahaamassa kohti keski-ikää, aloittaen veltostumisen ja pienten juonteiden keräämisen ajoissa. Basset-silmien suvussa tehotuotteet ovat avainasemassa eikä vanhemmiten veitsen alle menokaan ole kovin kaukaa haettu ajatus. Koska meikkaan paljon ja lähes päivittäin, on puhdistustuotteiden oltava mielestäni sellaisia, jotka eivät turhaan kuivata ihoa eikä niitä tarvitse väen väkisin hangata jotta meikki puhdistuu. Cliniquen Paulan myyntipuhe tälle tuotteelle oli sangen omaperäinen, sitä ei kuulemma blogissa kannata lainata mutta sen varjolla ostin tuotteen aikanaan välittömästi, enkä ole katunut. Säästeliäs saa purkin kestämään pitkään, sillä sormenpään kokoinen nokare riittää puhdistamaan koko kasvot. Tämän päälle jatkan Cliniquen 3-step -systeemillä.


Ostin mainonnan (taas kerran, kiitos Paula) uhrina myös Cliniquen Sonic System Purifying Cleansing Brushin, eli kasvoharjan joka soonisen värähtelyn avulla auttaa puhdistamaan kasvot entistä paremmin. Tästä tulee ihan oma arvionsa mutta lähes samaan hengenvetoon kaappiini muutti Smart Custom-Repair Serum, jonka sain ahkeran shoppailun kylkiäisenä valita palkintotuotteiden valikoimasta. Kuinka moni laittaisi seerumin puhdistustuotteiden jälkeen ensimmäiseksi kasvoille? Niinpä. Kauneusillassa ystävällisesti muistutettiin, että kuten valmiiksi kasteltu pesusieni, myös kosteutetut kasvot imevät paremmin "lisää vettä" eli tässä tapauksessa tehoaineita, kun ne on valmiiksi kosteutettuja. Niinpä seerumi levitetään Dramatically Different Moisturizin Lotionin (tai ihotyypistä riippuen Gelin tai Cremen) päälle. En muista, milloin olisin ollut tähän aikaan vuodesta yhtä elävän näköinen kuin nyt. Monet mielellään pihistelevät ihonhoidossa, koska "se on vain naama" ja ostavat sen sijaan esimerkiksi laadukkaampia vaatteita tai kenkiä. Edullisemmat tuotteet eivät välttämättä ole huonoja ja moni pärjää niillä mainiosti koko elämänsä mutta itse priorisoin mahdollisimman hyvänä pysyvän ihon esimerkiksi muotivaatteen edelle. Samaa naamataulua lähtökohtaisesti pidetään mukana kehdosta hautaan, vaatetta harvemmin. Tiedostan pintakuivan ja melko herkän ihon haasteet ja koitan vastata niihin mahdollisimman kauaskatseisesti. Nämä molemmat tuotteet ovat ehdottomasti siihen apuna.


P.S. Oletteko koskaan kokeilleet Cliniquen teippitestiä? Miusta tuntuu, että miulle tehty testi poikkesi jokseenkin keskivertoasiakkaalle tehdystä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti